Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Litium utser ny CFO

20:10 / 21 April 2022 Litium Press release

Litium har utsett Elin Roglar till ny CFO med start 1 maj. Elin har under flera år haft en central position på Litiums finansavdelning i sin roll som Redovisningschef och tar nu steget upp till CFO. Elin ersätter Semhar Adi Ghebre som är kvar i bolaget till den 30 juni för överlämnande uppgifter. 

-Jag är väldigt glad över att få befordra en så talangfull och kompetent kollega som Elin till en större roll i bolaget. Hon har genom sina prestationer bevisat sig vara rätt person för uppdraget och jag är övertygad om att hennes förmågor inom finansområdet starkt kommer att bidra till vår fortsatta tillväxtresa. Jag vill också tacka Semhar för ett fint samarbete och önskar henne all lycka till på vägen framåt, säger vd Patrik Settlin.

Elin har en lång bakgrund inom redovisning från bland annat Grant Thornton och de senaste åren på Litium där hon innehar rollen som Redovisningschef. Elin tillträder sin nya position som CFO den 1 maj.

Om Litium:

Litium AB (publ) är en av Nordens ledande aktörer inom digital handel. Vi hjälper företag inom B2B och B2C att accelerera sin försäljning, snabbt skala upp sin verksamhet, nå nya marknader och samtidigt skapa marknadsledande kundupplevelser online. Vi gör det genom att erbjuda en skalbar och molnbaserad e-handelsplattform som är byggd för tillväxt. Våra kunder som Lindex, Tingstad och Jollyroom, omsätter över 10 miljarder kronor årligen online. Litium agerar tillsammans med sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Arctic Securities är bolagets Certified Adviser och kan nås på certifiedadviser@arctic.com eller+46 844 68 61 00. För mer information besök gärna litium.se (http://www.litium.se/)

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/