Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

E-handelsprofil ansluter till Litium

08:26 / 15 March 2022 Litium Press release

Litium, en av Nordens ledande aktörer inom digital handel, har rekryterat Kenneth Lyngshede, med lång erfarenhet från ledande positioner inom e-handel och digital transformation som Head of Global Sales. Han kommer närmast från en position som VP Client & Partner Relations på Knowit där han haft flera nyckelroller och ingått i Experiences Management Group och bidragit till bolagets nuvarande kommersiella framgång på marknaden. 

Exempelvis har Kenneth varit med om att ta in flera av Knowits viktigaste nordiska kunder, etablerat ett e-handelserbjudande såväl som ett CRM-erbjudande samt varit vd för ett antal verksamheter inom koncernen.

"Jag har länge varit imponerad av Litium och bolagets framfart på marknaden. Litium är en attraktiv e-handelsplattform och i mina ögon har Litium stor potential att växa sin affär internationellt och även mot större företag, framför allt inom B2B. Jag ser fram emot att bli en del av teamet och bidra till Litiums spännande tillväxtresa, säger Kenneth Lyngshede, ny Head of Global Sales på Litium.

"Vi är glada över att få ombord en så tung profil som Kenneth till Litium. Med sin kunskap, attityd och driv är jag säker på att han kommer att hjälpa oss att nå nya kommersiella höjder. Kenneth kommer att ankra vår satsning på att skala ut Litiums affär till nya marknader och kommer även att vara central för att växa vår kärnaffär. Kenneth är en supervärvning för oss och jag ser verkligen fram emot att få välkomna honom i teamet, säger vd Patrik Settlin. 

Kenneth tillträder sin position på Litium idag den 15 mars.

Om Litium:

Litium AB (publ) är en av Nordens ledande aktörer inom digital handel. Vi hjälper företag inom B2B och B2C att accelerera sin försäljning, snabbt skala upp sin verksamhet, nå nya marknader och samtidigt skapa marknadsledande kundupplevelser online. Vi gör det genom att erbjuda en skalbar och molnbaserad e-handelsplattform som är byggd för tillväxt. Våra kunder som Lindex, Tingstad och Jollyroom, omsätter över 10 miljarder kronor årligen online. Litium agerar tillsammans med sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Arctic Securities är bolagets Certified Adviser och kan nås på certifiedadviser@arctic.com eller+46 844 68 61 00. För mer information besök gärna litium.se (http://www.litium.se/)

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/