Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Litium lanserar ERP-connector till Microsoft Dynamics 365

08:22 / 16 June 2021 Litium Press release

Litium har tagit fram en färdig integration mellan sin e-handelsplattform och Microsofts affärssystem Dynamics 365. Connectorn är skräddarsydd för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Först ut är en integration för Finance and Operations med inriktning mot större e-handelsverksamhet.

När en ny e-handelslösning implementeras uppstår alltid utmaningar i arbetet med integrationer till andra system. Det är ofta förknippat med höga kostnader, underhåll och risk. Detta gäller i synnerhet integrationer mellan ERP och e-handel, eftersom kopplingen mellan dessa två system är affärskritisk.

I samarbete med IT-konsultbolaget Columbus, har Litium tagit fram en färdig ERP-connector för integration mellan Litium och Microsoft Dynamics 365. Med en startklar connector minskar risker och projektkostnader. Du får snabbare time-to-market samtidigt som underhållsarbetet reduceras.

- På Litium arbetar vi hela tiden för att minimera risk, öka skalbarheten och snabba upp time to market för våra kunder. I takt med att allt fler väljer Microsofts ERP-lösningar vill vi möta kundens behov och erbjuda en färdig connector för integration mellan systemen, säger Ludvig Block, produktchef på Litium.

Även Andreas Olldén, affärsområdeschef inom Digital Commerce (https://www.columbusglobal.com/sv/omrade/digital-commerce) på Columbus ser stora vinster med den nya connectorn:

- På Columbus är vi stolta över vårt framgångsrika samarbete med Litium och med vår erfarenhet inom Microsoft D365 vet vi vilka fördelar paketerade lösningar för integration mellan ERP och e-handelsplattformar kan innebära för våra kunder. Med denna färdiga integrationslösning förkortar vi projekttiden avsevärt och kunderna kan fokusera på att bygga bättre kundupplevelser och driva försäljning.

Detta markerar startskottet på ett område där Litium avser att erbjuda fler paketerade ERP-connectorer till plattformen i samarbete med partners i Litiums partnernätverk.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Patrik Settlin, vd Litium AB
Mobil: +46 707 32 12 22
E-post: patrik.settlin@litium.com

Om Litium
Litium AB (publ) tillhandahåller en molnbaserad plattform för digital handel som hjälper medelstora och stora företag inom både B2B och B2C att accelerera sin försäljning. Lindex, Tingstad och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 10 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Arctic Securities är bolagets Certified Adviser och kan nås på certifiedadviser@arctic.comeller +46 844 68 61 00. För mer information om Litium besök www.litium.se

Om Columbus 
Vi är experter på att skapa tillväxt genom insikter i dina kunders beteenden och att tillhandahålla en sömlös upplevelse när de interagerar i dina digitala kanaler. Vår branschövergripande erfarenhet inom B2B och komplex B2C gör att vi sticker ut på marknaden och gör Columbus till den främsta samarbetspartnern i Norden när det gäller digital försäljning. Vi hjälper våra kunder att utforma och förverkliga lösningar i toppklass enligt branschspecifika behov så att den fulla potentialen i din digitala verksamhet frigörs. Columbus är ett globalt IT-konsultbolag med mer än 2 000 anställda. Våra experter möjliggör digital transformation, maximerar och framtidssäkrar ditt företag.

 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/