Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Litium vinner sin första kund i Danmark

08:45 / 1 July 2020 Litium Press release

Den danska distributören för trädgårdspooler och tillbehör i Norden, Swim & Fun, har valt Litiums plattform. Litium har därmed vunnit sin första kund i Danmark. 

"Med Swim & Fun har vi tillsammans med vår danska partner Kruso nått ett första genombrott i Danmark. Swim & Fun är mycket framgångsrika och mångfalt prisbelönta för sin tillväxt. En fin affär i sig, men även strategiskt betydelsefull eftersom det sannolikt underlättar för oss att vinna fler kunder på den viktiga danska marknaden. Detta tar oss ett steg närmare vårt mål att bli ledande i Norden inom digitala handelsplattformar", säger VD Patrik Settlin.

Litium etablerade närvaro i Danmark under senare delen av 2018 då arbetet i ett första steg inriktades mot att rekrytera implementeringspartners. Under 2019 inleddes en bearbetning av potentiella kunder som intensifierades i början av 2020, vilket nu har resulterat i avtal med vår första lokala kund.

Utöver en snabb, kraftfull och flexibel plattform för effektiv digital försäljning världen över så erbjuder Litium, via ett starkt partnernätverk, sina Skandinaviska kunder fullskaligt stöd vid affäranpassning, implementering och drift. 

För mer information kontakta:

Patrik Settlin, VD Litium AB
Mobil: +46 707 32 12 22
E-post: patrik.settlin@litium.com

Denna information är sådan som Litium AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 juli 2020 kl. 8:45 CET.

Om Litium

Litium AB (publ) är en molnbaserad plattform för digital handel som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, Tingstad och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 7 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm. www.litium.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/