Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Tibergs Möbler väljer Litium

07:36 / 18 June 2020 Litium Press release

För bästa möjliga kundupplevelse och nya möjligheter att växa väljer anrika Göteborgsföretaget Tibergs Möbler Litium för enklare hantering av ett komplext produktutbud, flexiblare och snabbare e-handel.

Efter drygt nio år med digital handel växte Tibergs Möbler ur sin tidigare e-handelslösning och såg sig om efter en ny plattform att växa i. Frida Tiberg är marknads- och inköpschef och framhåller att fokus för kraven på den nya lösningen låg på förenklad hantering av produktutbudet:

- Vi arbetar med ganska komplicerade produkter i jämförelse med många andra webbutiker - det är många olika val som ska kunna göras, olika varianter och konfigurationer av en och samma produkt, exempelvis. Tidigare har det tagit alltför mycket administrativ tid i anspråk att lägga till nya och uppdatera befintliga produkter med ny information och vi vill nu kunna lägga den tiden på mer säljdrivande och utvecklingsfokuserade insatser. Vi tilltalades därför av Litium eftersom PIM-systemet som ingår innebär en betydligt enklare hantering av alla produktrelaterade flöden.

Lösningen skulle även enkelt kunna integrera med affärssystem och övriga system för e-handeln. För  flexibilitet och möjlighet att alltid kunna addera ny funktionalitet framåt. Även snabbhet var viktigt då ett av affärsmålen är att bygga en av de snabbaste inredningssajterna på marknaden. Nästa steg blir nu en satsning på nya marknader där PIM ger förutsättningarna för att synas med rätt produkter mot rätt segment. 

Patrik Settlin, vd på Litium, om samarbetet:

- Vi är glada och stolta över att Tibergs Möbler valt Litium för att ta nästa steg i sin digitala handel. Vi utvecklar ständigt vår plattform så att våra kunder kan skapa den bästa kundupplevelsen och samtidigt effektivisera affärsprocesser. Våra kunder kan fokusera på att utveckla sin affär istället för teknik och vi ser fram emot att bidra till Tibergs tillväxtresa.

För mer information kontakta:
 

Patrik Settlin, VD Litium AB
Mobil: +46 707 32 12 22
E-post: patrik.settlin@litium.com

Om Litium

Litium AB (publ) är en molnbaserad plattform för digital handel som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, Tingstad och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 7 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm. www.litium.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/