Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Thunderful Group väljer Litiums plattform för digital handel

14:06 / 27 May 2020 Litium Press release

Speljätten Thunderful Group, med verksamheter inom spelutveckling, publishing och distribution av tv-spel, gamingtillbehör och leksaker, väljer Litiums plattform för digital handel. Först ut är affärsområdet Thunderful Distributions digitala B2B-handel med planen att på sikt även lansera en konsumentsajt baserat på samma lösning. 

Thunderful Group är idag en ledande aktör med miljardomsättning inom spelutveckling och distribution av spel, speltillbehör och leksaker. Tillväxten i bolagets digitala kanaler har ökat kraftigt och därmed blev behovet av en skalbar och kraftfull lösning tydligt. Nu växlar koncernen upp sin digitala handel och har tecknat ett avtal med Litium för implementation av en ny e-handelsplattform. 

Brjann Sigurgeirsson, vd på Thunderful Group, berättar om beslutet att gå med Litiums plattform:

-Efter en djupgående analys landade vi i att välja Litium som en komplett e-handelsplattform, snarare än att bygga vidare på vår befintliga lösning. Tack vare en integrerad PIM-lösning och med stöd för såväl B2B- som B2C-möjligheter i samma "motor" får vi en kraftfull lösning som direkt accelererar vår affär och samtidigt är flexibel för vidareutveckling. Litiums lösning sänker kostnaden utan att begränsa oss i framtida behov. Summan av allt detta gör att vi är trygga i vårt val av Litium. ­­ 

Patrik Settlin, vd på Litium kommenterar det nya samarbetet:

- Det är lite extra glädjande när ett bolag som Thunderful Group, med sitt digitala DNA och höga krav på effektiv försäljning, väljer Litiums plattform för att växa vidare. Vi ser fram emot att stötta koncernen på sin resa mot en ännu starkare närvaro på både företags- och konsumentmarknaden.

För mer information kontakta:

Patrik Settlin, VD Litium AB
Mobil: +46 707 32 12 22
E-post: patrik.settlin@litium.com

Om Litium

Litium AB (publ) är en molnbaserad plattform för digital handel som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, Tingstad och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 7 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm. www.litium.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/