Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Tura Scandinavia väljer Litium för en framtidssäker e-handel

11:24 / 24 January 2020 Litium Press release

Tura Scandinavia AB är en ledande nordisk distributör som erbjuder tillbehör inom ljud, video, foto, multimedia, spel, mobil, hem, sport och fritid. För att säkerställa att den tekniska plattformen håller jämna steg med deras egen utveckling väljer Tura Scandinavia Litium för sin e-handel. 

För en tid sedan blev det uppenbart för Tura Scandinavia att deras befintliga e-handelsplattform inte utvecklades i en takt som täckte deras behov. Med detta som utgångspunkt sökte Tura av marknaden i jakt på en mer framtidssäker lösning och hittade Litium. För att snabbt komma igång valde man att använda Litiums Accelerator som tillhandahåller en startklar sajt med många färdiga moduler som sedan kan anpassas med ytterligare funktionalitet efter behov.

Nils Bernlo, System Manager på Tura Scandinavia, berättar om valet av Litium: 

- Tura Scandinavia strävar efter att vara ledande i Norden inom våra affärsområden. Därför är det viktigt att vi kan erbjuda våra kunder bästa möjliga digitala kundupplevelse. Det adderade kanalstöd som Litium ger medför bland annat att det blir lättare att hantera flera olika språk på sajten, en stor fördel för oss som verkar i flera olika länder. Att det samtidigt finns en lokal, svensk förankring och möjlighet att lätt kunna få support bidrog även till beslutet att välja Litium.

Peder Holmberg, tillförordnad vd på Litium, om samarbetet kring Tura Scandinavias e-handelsplattform: 

- Här ser vi ett tydligt exempel på hur Litium kan säkerställa en snabb och smidig implementering som samtidigt ger tydligt gynnsamma resultat för kunden. Vi ser nu fram emot ett fortsatt lyckosamt samarbete. 

Litiums tekniska partner 3bits fick i uppdrag att sy ihop lösningen utifrån Turas önskemål och få den att fungera optimalt för deras verksamhet. Utöver integrationer till affärssystemet adderade 3bits ytterligare design till sajten och man skapade även ett antal sidor, specifika för just Tura, med funktionalitet för bland annat fakturasök och reklamation.  

Om Litium

Litium AB (publ) är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, Tingstad och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm. www.litium.se

Om Tura Scandinavia
Tura Scandinavia AB är en ledande nordisk distributör som erbjuder tillbehör inom ljud, video, foto, multimedia, spel, mobil, hem, sport och fritid. Med en omsättning på omkring 700 miljoner SEK och över 90 anställda bygger deras affärsfilosofi på att tillhandahålla ett brett sortiment, starka varumärken och pålitliga leveranser. Tura Scandinavia AB grundades 1976. Idag finns deras säljkontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka och deras logistikcenter i Nässjö. www.turascandinavia.com 

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/