Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Litium och Voyado i samarbete för framtidens omnikanal

14:35 / 17 September 2019 Litium Press release

Lojalitetsplattformen Voyado erbjuder helhetslösningar för kundlojalitetsarbete. Som en del i Litiums målsättning om att bli ett naturligt nav inom e-handel för framtidens omnikanal ingår Litium och Voyado nu samarbete. Litium lanserar även en connector som förenklar integrationen.

[image]

Att skapa en enhetlig kundupplevelse i alla kanaler är en utmaning för dagens e-handlare. Därför lägger Litium nu allt större fokus på att öppna upp e-handelsplattformen mot andra tjänster i ekosystemet genom att förenkla integrationen via specialutvecklade connectorer.

Samarbetet med lojalitetsplattformen Voyado blir nu ett starkt komplement till Litium, som skapar nya möjligheter att följa kundresan hela vägen och utveckla dialogen efterhand.

- Både Litium och Voyado sätter stort fokus på kundupplevelsen. Det här är ett strategiskt samarbete som skapar ett starkt erbjudande till retail. Det blir en viktig del i Litiums ambition om att vara det naturliga navet för framtidens omnikanal och unified commerce-lösningar, säger Peder Holmberg, Head of Business Partnerships på Litium.

Voyados mål är att du ska kunna analysera och agera på all den kund- och transaktionsdata du har tillgänglig. Något som förenklar och tidseffektiviserar marknadsföringen och kräver mindre resurser, samtidigt som du snabbt etablerar en mer personlig dialog med kunden. Även från Voyados sida ser man stora fördelar i samarbetet:

- Litium och Voyado har många kunder med liknande profiler och därav samma behov. Det blev därför naturligt att föra samman våra plattformar så att våra gemensamma kunder, på ett enkelt och smidigt sätt, kan maximera effekten och skapa unika kundupplevelser, säger Voyados vd, Johan Bäckarlin.

Jollyroom, ett ledande e-handelsföretag för barn- och babyprodukter i Norden, är Litium och Voyados första gemensamma kund som nu storsatsar för att skapa en träffsäker kundupplevelse i alla kanaler. Peder avslutar:

- Det är verkligen jätteroligt att en branschledande aktör som Jollyroom väljer att arbeta med lojalitet med Litium och Voyado. De bryter ny mark för e-handlare utan fysiska butiker genom att ta ett helhetsgrepp om kundlojalitet och kundresa genom alla olika digitala kanaler.

Litium AB (publ) är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, NordicFeel och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/