Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Litium rekryterar Chief Marketing Officer

16:21 / 21 August 2019 Litium Press release

Litium har rekryterat Malin Bodolla till rollen som CMO. Malin har tidigare arbetat i företag som Klarna, LinkedIn och Adobe och kommer närmast från en tjänst som CMO på Pedab. Hon tillträder rollen på Litium den 1 september 2019.

[image]Litiums affär har de senaste åren präglats av stark tillväxt. Därför växlar man nu upp och förstärker marknadsteamet genom att rekrytera Malin Bodolla som ny Chief Marketing Officer (CMO).  

- För att ta nästa steg på vår tillväxtresa bygger vi nu en marknadsorganisation i världsklass. Genom effektiv och kreativ marknadsföring ska Malin Bodolla, med sin gedigna erfarenhet, utveckla Litiums varumärke och digitala närvaro. Rekryteringen blir även ett viktigt led i vårt internationaliseringsarbete, säger Litiums vd, Henrik Lundin.

Malin har 20 års marknadserfarenhet från IT och tech och kommer närmast från Pedab. Under det senaste decenniet har hon arbetat med digital transformation och effektiv, kundorienterad marknadsföring, med starka varumärken som Klarna, LinkedIn, Adobe och Cap Gemini.

- Den digitala handeln är otroligt viktig och samtidigt en utmaning för många företag idag. Litium är perfekt positionerat för den nordiska marknaden, där man utmanar de stora, internationella företagen med verksamhetskunnande och lokal närvaro. Jag ser fram emot att, med Litium, hjälpa fler företag att lyckas i den stora omställningen till en ny, digital värld av handel, säger Malin Bodolla som tillträder tjänsten som CMO på Litium den 1 september 2019.

Litium AB (publ) är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, NordicFeel och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/