Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Litiums CFO Daniel Drambo lämnar bolaget

13:26 / 19 July 2019 Litium Press release

Litiums CFO Daniel Drambo som varit engagerad i Litium sedan 2012, och som tillträdde som CFO i december 2015, lämnar bolaget efter en övergångsperiod under hösten. Han kommer därefter fortsättningsvis bistå bolaget på konsultbasis. Litium har inlett en rekryteringsprocess av ny CFO.

- Daniel Drambo har varit en nyckelperson för Litiums utveckling och har bland annat lett bolagets notering på Spotlight, bolagets kapitaliseringsprojekt samt medverkat i det strategi- och affärsutvecklingsarbete som genomförts under senare år. Jag vill rikta ett stort tack till Daniel och önskar honom lycka till, säger Henrik Lundin, VD på Litium.

Daniel lämnar på egen begäran.

För ytterligare information kontakta:

Henrik Lundin, VD Litium AB
Mobil: +46 709 73 42 31
E-post: henrik.lundin@litium.com (henrik.lundin@litium.se)

Litium AB (publ) är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, Teknikmagasinet, Tingstad och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 7 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/