Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Litium: Driftstörningar för flera kunder

09:12 / 19 November 2019 Litium Press release

I samband med ett strömavbrott i Stockholm vid 16-tiden på måndagen inträffade en incident som medförde att flera av Litiums kunder fick problem med sina tjänster. Under kvällen och natten har arbete pågått för att återställa tjänsterna i full funktion. 

Den stora majoriteten av kunders sajter har kommit igång igen. Litium arbetar tillsammans med leverantörer för att samtliga kunder så snart som möjligt ska återfå full stabilitet i sina tjänster.

Litium beklagar och ser allvarligt på det inträffade. En utredning kommer att genomföras för att få en full bild av det orsakerna till driftstörningen och därigenom kunna vidta lämpliga åtgärder.

Litium AB (publ) är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, NordicFeel och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/