Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Litium stärker närvaron i Norge och Danmark

08:30 / 27 August 2018 Litium Press release

Litium stärker sin lokala närvaro i Norden efter att ha rekryterat landsansvariga i Norge och Danmark. Detta går helt i linje med bolagets offensiva satsning på att bli ledande på den nordiska marknaden. Båda tjänsterna tillträds den 1: a september 2018.

- Detta är två nyckelrekryteringar som jag är mycket glad att vi genomfört så snabbt, säger Henrik Lundin som är VD på Litium. Fokus ligger på att öka antalet implementationspartners på respektive marknad för att få större sälj- och leveranskraft. Vi tror på att finnas nära våra kunder för att kunna hjälpa dem i sin affär och då måste vi känna marknaden.

Litium förstärker samtidigt sitt nordiska sälj- och marknadsteam med ytterligare tre personer för att stötta expansionen till nya marknader.

Litium AB (publ) är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, NordicFeel och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/