Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Litium tecknar ramavtal med Addtech-koncernen

10:00 / 9 July 2018 Litium Press release

Addtech har tecknat ett centralt ramavtal med Litium som plattform för e-handel och PIM för sina bolag. Två bolag inom koncernen valde under juni Litium inom ramen för det nya avtalet.

Addtech är en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern som består av cirka 120 självständiga bolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom tillverkande industri och infrastruktur i ca 20 länder.

Ramavtalet ger Addtechs bolag möjlighet att använda Litiums e-handelsplattform i sin verksamhet. Ramavtalet i sig innebär inget avtalsvärde för Litium utan bolagen väljer själva om de vill nyttja ramavtalet och teckna avtal med Litium, vilket två bolag valde att göra under juni månad.

För ytterligare information kontakta:
Henrik Lundin, VD Litium AB
Mobil: +46 709 73 42 31
E-post: henrik.lundin@litium.com

Litium AB (publ) är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, Teknikmagasinet och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/