Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Bemz väljer Litium för PIM och e-handel

12:07 / 17 December 2018 Litium Press release

Bemz, som tillverkar och säljer överdrag och ben till IKEA-möbler, väljer Litium som ny PIM- och e-handelsplattform. Bemz säljer sina produkter globalt och har som mål med den nya satsningen att förbättra kundupplevelsen samt effektivisera sina interna processer för fortsatt expansion.

Bemz grundidé är att förlänga livet på de mest populära IKEA-möblerna och samtidigt ge dem en personlig stil genom att erbjuda ett stort urval av designtyger och tillbehör i noga utvalda material. Alla produkter tillverkas på beställning i Europa.

Kombinationen av ett stort antal produkter med fler än 150 olika tyger gör att hanteringen av produktdata är en utmaning. För att skapa en bättre kundupplevelse och samtidigt effektivisera sina interna processer har Bemz valt Litiums integrerade PIM- och e-handelsplattform.

Niklas Jarl, som är vd på Bemz, beskriver beslutet att välja Litiums plattform:

- Vi valde Litium då vi letade efter en molnbaserad och skalbar plattform som kan hantera vår stora mängd artiklar och samtidigt stödja vår globala tillväxt genom en förbättrad digital kundresa. Möjligheten att nyttja Litiums Accelerator i kombination med React-teknik för en blixtsnabb front-end var också en bidragande anledning till vårt val. Vi ser fram emot att ta nästa steg i vår tillväxtresa tillsammans med Litium och Cloud Nine som partners.

Litiums premiumpartner Cloud Nine har fått uppdraget att ta fram och implementera Bemz nya e-handel.

Om Bemz
Bemz är ett globalt e-handelsföretag som designar och säljer överdrag och möbelben till IKEA-möbler. Produkterna tillverkas på beställning i Europa av noga utvalda material. Med fokus på hållbarhet och medveten konsumtion har Bemz som mål att förlänga livet på IKEA-möbler på ett personligt sätt.

Offentliggörandet görs utifrån värdet på kundreferensen och representerar ett normalt ordervärde för bolaget.

Litium AB (publ) är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, NordicFeel och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/