Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

GARO

GARO

Garo: Ny chef för produktområde E-Mobility

08:00 / 27 June 2019 GARO Press release

Orvar Hurtig har utnämnts till ny chef för produktområde E-mobilityi GARO. Han kommer att efterträda Ingvar Grundborg som går i pension under 2019. Orvar tillträder tjänsten under det fjärde kvartalet 2019. Han kommer närmast från Toyota Material Handling där han har varit chef över affärsområde Automation sedan 2016. Orvar började sin yrkesbana som officer med tekniska tjänster och har därefter haft ett flertal olika positioner inom Ericsson, såsom VP Industry & Society, VP Head of Operations och Head of Global Expertise Organization. 

"Ingvar Grundborg har varit mycket betydelsefull för produktområdet E-mobility. Vi är glada att Orvar Hurtig börjar hos oss och vi är övertygade om att han är rätt person att leda och utveckla vårt starkast växande produktområde. Vi önskar Orvar lycka till i sin nya roll", säger Patrik Andersson", VD och koncernchef i GARO 

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2018 MSEK 902 och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö.

Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen"

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/