Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

GARO

GARO

Ny VD och koncernchef för GARO tillträder den 4 september

08:00 / 4 September 2017 GARO Press release

Carl-Johan Dalin tillträder tjänsten som VD och koncernchef den 4 september 2017. Som tidigare kommunicerats har han utsetts till ny VD och koncernchef för GARO AB att efterträda Stefan Jonsson som efter många år i bolaget går i pension.

Carl-Johan Dalin kommer närmast från Draka Kabel Sverige AB där han varit VD sedan mars 2014. Carl-Johan Dalin är civilingenjör och har under sina 14 år i Draka Kabel Sverige innehaft ett flertal positioner, bland annat som teknikchef. Stefan Jonsson kommer att stödja Carl-Johan Dalin under en övergångstid.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Pålsson, styrelseordförande: 070-320 32 02
Stefan Jonsson, VD och koncernchef: 070-588 66 73

  

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2016 MSEK 658 och har cirka 330 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö.

Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen".

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/