Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

GARO

GARO

GARO flyttar upp till Nasdaq Stockholms Mid Cap-segment

15:10 / 20 December 2017 GARO Press release

GARO flyttar till Nasdaq Stockholms Mid Cap-segment den 2 januari 2018, som är den första handelsdagen nästa år.

GARO är ett anrikt företag som har utvecklat och tillverkat innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden sedan 1939. Bolaget grundades i Gnosjö och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. GARO har haft en stark utveckling de senaste åren, har en solid finansiell ställning och goda tillväxtutsikter. Bolagets aktier noterades på Nasdaq Stockholm i mars 2016.

Bytet från Small Cap till Mid Cap är en följd av Nasdaqs årliga genomgång av genomsnittliga börsvärden inom de nordiska marknadssegmenten. Mid Cap-segmentet omfattar företag med ett börsvärde på mellan 150 miljoner EUR och 1 miljard EUR.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Carl-Johan Dalin, CEO GARO
Telefon: 0370 33 28 02
E-post: carl-johan.dalin@garo.se 

Lars Kvarnsund, CFO GARO
Telefon: 0370 33 28 03
E-post: lars.kvarnsund@garo.se 

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2016 MSEK 658 och har cirka 360 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö.
Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranchen". 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/