Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Biovica

Biovica

Biovica presenterar på Stor aktiedagen med tema Life Science i Lund, den 29 januari 2019

07:58 / 23 January 2019 Biovica Press release

Uppsala, 23 januari 2019. Biovica kommer att delta på Stora aktiedagen med tema Life Science, en investerarkonferens, som hålls den 29 januari på Medicon Village, Scheelevägen 2 i Lund. Evenemanget arrangeras av Aktiespararna och bolaget kommer att representeras av VD Anders Rylander kl. 12:50-13:20.

För fullständigt program och registrering, se länk: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/aktiedagen-lund-29-januari-0

Om Du inte har möjlighet att närvara på plats kan Du alltid följa presentationerna via webben.

Aktiedagen sänds live på www.aktiespararna.se/tv/live och on demand på www.aktiespararna.se/tv/evenemang.

Om Biovica

Biovica utvecklar och kommersialiserar blodbaserade biomarkörer i syfte att utvärdera effekten av cancerbehandlingar. Biovicas DiviTum® teknologi mäter celltillväxthastighet och har i kliniska studier framgångsrikt visat på att tidigt kunna ge svar på om behandlingen är effektiv. Biovicas vision är att möjliggöra bästa möjliga behandling för cancerpatienter från första behandlingsdagen. Biovica samarbetar med världsledande cancerinstitut samt med läkemedelsföretag som utvecklar nästa generations cancerterapier. Biovica är ISO 13485 certifierat. DiviTum® är CE-märkt och registrerat hos Svenska Läkemedelsverket. Utsedd Certified Adviser är FNCA Sweden AB, info@fnca.se,08-528 00 399.

Läs mer: www.biovica.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/