Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Biovica

Biovica

Biovica presenterar på Stor aktiedagen, som hålls i Göteborg den 12 november

13:34 / 7 November 2018 Biovica Press release

Biovica kommer att delta på Stora aktiedagen, en investerarkonferens, som hålls den 12 november på Svenska Mässan i Göteborg. Evenemanget arrangeras av Aktiespararna och bolaget kommer att representeras av VD Anders Rylander i sal 2 kl. 9.20.

Evenemanget webbsänds på www.aktiespararna.se/tv/live. Presentationen kommer att finnas tillgänglig på bolagets hemsida efter presentationen.

För fullständigt program och registrering, se länk: www.aktiespararna.se/aktiviteter/stora-aktiedagen-goteborg-2018

Om Biovica

Biovica utvecklar och kommersialiserar blodbaserade biomarkörer i syfte att utvärdera effekten av cancerbehandlingar. Biovicas DiviTum® teknologi mäter celltillväxthastighet och har i kliniska studier framgångsrikt visat på att tidigt kunna ge svar på om behandlingen är effektiv. Biovicas vision är att möjliggöra bästa möjliga behandling för cancerpatienter från första behandlingsdagen. Biovica samarbetar med världsledande cancerinstitut samt med läkemedelsföretag som utvecklar nästa generations cancerterapier. Biovica är ISO 13485 certifierat. DiviTum® är CE-märkt och registrerat hos Svenska Läkemedelsverket. Utsedd Certified Adviser är FNCA Sweden AB.

Läs mer: www.biovica.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/