Coverage

Påminnelse - Inbjudan till lunchpresentation med Neola Medical

09:20 / 4 oktober 2022 ArticleLunchpresentation hos ABG Sundal Collier med Neola Medicals VD Hanna Sjöström
Onsdag 5 Oktober
12:00-13:00
ABGSC bjuder på lunch

Neola Medical lanserar nu en företrädesemission som ger dig möjligheten att vara med på en resa för att revolutionera neonatal intensivvård. Varje dag föds vart tionde barn för tidigt, många av dem med underutvecklade lungor som kan utvecklas till livshotande tillstånd under vistelsen på sjukhuset och riskera funktionsnedsättningar senare i livet. De förtjänar en bättre start i livet och sjukvårdspersonal behöver stöd av modern teknik för att fatta livsavgörande beslut som kan förbättra hälsan för dessa sköra patienter. Neola Medicals banbrytande innovation NEOLA® kan komma att uppgradera dagens neonatala intensivvård till att inkludera kontinuerlig lungövervakning och realtidsvarningar om livshotande komplikationer.

ABG Sundal Collier är rådgivare i transaktionen och bjuder härmed in till en bolagslunch med VD Hanna Sjöström den 5 oktober för att du ska få en unik inblick i Neola Medicals verksamhet och mer information om erbjudandet.

Sista teckningsdag är den 18 oktober (ni finner erbjudandet bland annat på Nordnet och Avanzas plattformar).

*ABG Sundal Collier is acting as sole global coordinator and bookrunner to Neola Medical AB in connection with the contemplated rights issue.

(Bortse från detta mejl om du redan anmält dig)

Plats: Regeringsgatan 25, 8 tr.

Anmälan: invitations@abgsc.se

Begränsat antal platser