UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Inbjudan till lunchpresentation med Freemelt

13:01 / 4 april 2024 Article

Lunchpresentation hos ABG Sundal Collier med
Freemelts VD Daniel Gidlund

Onsdag 10 april

12:00-13:00

ABG bjuder på lunch

Det svenska deep-tech och green-tech bolaget genomför under perioden 822 april 2024 en företrädesemission om ca 66 miljoner kr. 

Freemelt Holding AB (publ) är ett deep-tech, green-tech företag vars banbrytande lösning skapar nya möjligheter för snabb tillväxt inom 3D-printing, även kallad additiv tillverkning. Det är en teknologi under kraftig tillväxt som revolutionerar den traditionella tillverkningsindustrin genom att erbjuda en hållbar produktionsprocess med optimerad produktdesign, kortare ledtider och leveranskedjor, minimalt materialspill och minskad miljöpåverkan. Freemelts patenterade teknologi möjliggör tillverkning av komponenter i helt nya legeringar och tidigare svårarbetade material som volfram, samt mer kostnadseffektiv 3D-printing till en jämn och hög kvalitet. Genom en open-source lösning ges förutsättning för en kraftig tillväxt och expansion mot tillverkande marknader. Bolaget har huvudkontor i Mölndal, en produktionsenhet i Linköping och försäljningskontor i Nederländerna samt USA. Bolaget grundades 2017 och är listat på Nasdaq First North Growth Market. 

ABG Sundal Collier bjuder härmed in till en bolagslunch med VD Daniel Gidlund den 10 april för att du ska få en inblick i Freemelts verksamhet och mer information om erbjudandet. 

Plats: Regeringsgatan 25, 8 tr.

Anmälan har stängt!

Begränsat antal platser

*ABG Sundal Collier agerar som sole global coordinator till Freemelt Holding AB (publ) i samband med den förestående företrädesemissionen