UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Information: ABG Sundal Collier förvärvar Introduce.se

18:38 / 8 maj 2018 Article


 

Bästa besökare,

På morgonen, tisdagen den 8 maj, meddelade investmentbanken ABG Sundal Collier (ABGSC) att man förvärvar Introduce.se. ABGSC har sedan tidigare annonserat en satsning på uppdragsanalys och blir tillsammans med oss den ledande aktören på nordisk aktieanalys med över 400 bolag under bevakning.

I förvärvet ingår även Remiums tjänster likviditetsgaranti och Certified Adviser.
 
Följ denna länk till ABGSC pressmeddelande
"Our objective is to combine our premier position within corporate finance and institutional research and sales with a broadened service offering towards corporates in the small and mid-cap segment. ABGSC shall be the obvious alternative for all companies requiring corporate advisory and –financing services in the Nordic market”, says Karl Berglund, Managing Director of ABGAB.
 
Följ denna länk till Remiums pressmeddelande
"Remium är nöjda med transaktionen och menar att detta blir en bra lösning för våra befintliga kunder och för de anställda som övergår till ny arbetsgivare.”
 
Hos ABGSC kommer vi få möjlighet att fortsätta förbättra IR- och analysplattformen Introduce.se för er besökare samt bredda vårt distributionsnätverk. Jag och mina kollegor ser mycket fram emot att fortsätta vår bevakning som en öppen och marknadsledande analystjänst från den nya verksamheten och alla de möjligheter som det innebär för er besökare.

För stunden sker inga direkta förändringar och vi ser med tillförsikt fram emot den kommande tiden.
 
Med vänlig hälsning,
Arash Hakimi Fard
Analyschef
ah@remium.com, +46 7 36 47 63 37