UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Empir Group: Inbjudan till bolagspresentation 21/5

13:54 / 18 maj 2018 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Empir Group

Empir Group, tidigare MSC Group, är en koncern med ett tjugotal självständiga bolag som bedriver verksamhet inom IT. Koncernen har en rikstäckande organisation, stark lokal närvaro med självständiga kontor som levererar tjänster inom allt från systemutveckling till IT-drift av servermiljöer och arbetsplatser samt paketerade applikationserbjudanden. Empirs största kundgrupp finns i dagsläget inom offentlig sektor.

  • VD Lars Save
  • Måndag 21 maj 2018
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

  

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.