UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

TagMaster: Inbjudan till bolagspresentation 2/5

11:20 / 30 april 2018 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

TagMaster

TagMaster är ett applikationsdrivet teknikföretag som utvecklar och säljer avancerade identifieringssystem och lösningar baserade på radio-, radar- och kamerateknik (RFID, Radar & ANPR) för krävande miljöer. Affärsområdena Traffic Solutions och Rail Solutions erbjuder innovativa mobilitetslösningar, som säljs under varumärkena TagMaster, CitySync, Balogh, CA Traffic och Magsys. Målet är att öka mobilitet och kommunikation, skapa säkrare samhällen med smidigare trafikflöden och mer hållbara stadsmiljöer.

  • VD Jonas Svensson
  • Onsdag 2 maj 2018
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

  

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.