UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Bevakningen av Orasolv på Introduce har upphört

09:00 / 30 april 2018 Article

Vi vill göra dig uppmärksam på att bevakningen av Orasolv hos Introduce har upphört, med anledning av bolagets avnotering från AktieTorget p.g.a. det publika budet från ME Dental AB. För fortsatt finansiell bevakning kring bolaget hänvisar vi till Orasolvs IR-sida. 

Vi hoppas att du finner andra intressanta bolag på Introduce.se som du fortsatt vill följa via vår prenumerationstjänst. Du administrerar befintliga prenumerationer enklast genom att klicka på "Uppdatera din prenumeration" i någon av dina tidigare mottagna artiklar.

Med vänliga hälsningar

Introduce.se