UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Påminnelse: Inbjudan till Remium Kapitalmarknadsdag 21 mars 2018

09:43 / 6 mars 2018 Article


VÄLKOMMEN TILL REMIUMS KAPITALMARKNADSDAG

Onsdag 21 mars 2018
Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23

Stockholm

Ta tillfället i akt att lyssna på befattningshavare från fem mycket intressanta bolag i olika branscher, som presenterar sin verksamhet och vision, samt vad två erfarna småbolagsförvaltare och en chefsanalytiker tror om framtiden. Välj ut de presentationer ni är mest intresserade av eller stanna hela dagen. Anmälan görs via länken nedan. Antalet platser är begränsat så anmäl er i god tid för att vara säkra på att få en plats. Vår kapitalmarknadsdag är kostnadsfri.

FULLSATT

Eventet är fullsatt. Anmälan till vår reservlista görs via event@remium.com


PROGRAM


08.30 - 09.00 Makrogenomgång - Peter Malmqvist, chefsanalytiker
Vår chefsanalytiker Peter Malmqvist reflekterar över börsens händelser samt ger sin syn på den globala ekonomin


 

 

09.00 - 10.00 Catena Media - Pia-Lena Olofsson, CFO & IR Åsa Hillsten
Catena Media är ett snabbväxande bolag som skapar kundkontakter (leads) online. Historiskt har bolaget fokuserat på iGaming-branschen, på senare tid har även en ny vertikal inom finanssektorn tillkommit. Deras vision är att bli den världsledande leverantören av värdeskapande online-leads. Strategin fokuserar på organisk tillväxt, exempelvis genom geografisk expansion, samt förvärv. 


10.00 - 11.00 Ferronordic - Anders Blomqvist, CFO
Ferronordic är den auktoriserade återförsäljaren för Volvo Construction Equipment, Terex Trucks, Dressta, Mecalac och Rottne i Ryssland. I vissa delar av Ryssland har Ferronordic även utsetts till eftermarknadsåterförsäljare för Volvo och Renault Trucks samt återförsäljare för Volvo Penta. Bolaget påbörjade sin verksamhet 2010 och har expanderat snabbt över Ryssland. Bolaget är väl etablerat i samtliga federala distrikt med 74 anläggningar och över 800 anställda.


11.00 - 12.00 ITAB Shop Concept - Ulf Rostedt, VD
ITAB Shop Concept levererar kompletta butiksinredningar till dagligvaru- och fackhandeln. Bolaget arbetar internationellt och har i princip hela Europa som sitt arbetsfält. Kunderna utgörs av större butikskedjor där såväl nationella som internationella fackhandels- och livsmedelskedjor finns representerade. 


 12:00 - 13:00 LUNCH


13.00 - 14.00 Boule Diagnostics - Fredrik Dalborg, VD
Boule Diagnostics är ett snabbväxande globalt diagnostikbolag som utvecklar, tillverkar och säljer system och förbrukningsvaror för blodcellräkning (hematologi) i fler än 100 länder. Bolaget riktar sig främst till små och medelstora sjukhus, kliniker och laboratorier samt till andra diagnostikbolag inom såväl human- som veterinärhematologi. Verksamheten bedrivs genom rörelsedrivande dotterbolag i Sverige och USA


14.00 - 15.00 G5 Entertainment - Stefan Wikstrand, CFO
G5 Entertainment utvecklar och säljer casual games för olika plattformar. Bolaget agerar både utvecklare och förläggare av egna spel samt arbetar aktivt med tredjepartslicenser. Försäljningen sker huvudsakligen genom elektroniska affärer där Apples App Store och Google Play är de mest framträdande. Bolaget fokuserar numera på så kallade Free 2 Play-spel, där spelaren köper virtuella varor inuti spelvärlden snarare än den äldre intäktsmodellen unlockablespel som förbetalas. 


15.00 - 16.00 Förvaltarpanel - Viktor Henriksson (Carnegie Fonder) & Johan Thorén (Strand Kapitalförvaltning)
Viktor Henriksson, förvaltare av Carnegie Småbolagsfond och Johan Thoren, förvaltare av Strand Småbolagsfond, gästar Remiums kapitalmarknadsdag i en diskussion om börsen och bolag. Samtalet modereras av Remiums chefsanalytiker Peter Malmqvist.


Anmalan


Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt. 

Varmt välkomna!