UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Shortcut Media Group: Inbjudan till bolagspresentation 28/2

09:26 / 26 februari 2018 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Shortcut Media Group

Shortcut Media Group är en mediekoncern beståendes av sju rörelsedrivande bolag och är marknadsledande i Sverige inom filmproduktion i kortformat; t.ex. reklam- och företagsfilm, trailers, animerad film samt relaterade digitala tjänster. Bolaget har ett tydligt tillväxtfokus dels genom organisk tillväxt, dels genom en aktiv förvärvsstrategi för att komplettera och stärka den befintliga verksamheten. Under 2017 uppvisade Shortcut en omsättningstillväxt om 53% samt en rörelsemarginal på 3%.

  • VD Anders Brinck
  • Onsdagen den 28 februari 2018
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

  

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.