UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

JLT Mobile Computers: Inbjudan till bolagspresentation 12/2

11:20 / 5 februari 2018 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.


JLT Mobile Computers

JLT Mobile Computers är ett svenskt bolag som utvecklar stryktåliga datorlösningar som klarar de allra tuffaste miljöerna. Datorerna utvecklas för professionella användare med höga krav på funktionalitet och driftsäkerhet inom exempelvis lager/logistik, transport, skogsbruk, gruvdrift eller i militär- och räddningsfordon. JLT har en lång erfarenhet av att designa och utveckla stryktåliga datorer. Försäljningen sker globalt via ett välutvecklat nät av försäljningspartners där de dominerande marknaderna är Europa och USA.

  • VD Per Holmberg
  • Måndagen den 12 februari 2018
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

  

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.