UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Amasten - Frukostpresentation 18/8

11:39 / 9 augusti 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Amasten

Amasten är ett tillväxtorienterat fastighetsbolag med fokus på att förvärva, förvalta och förädla i huvudsak hyresbostadsfastigheter, men även till viss del lokaler och kontor, belägna i svenska mindre och medelstora orter. Portföljen har ett aktuellt marknadsvärde om ca 3 mdr SEK och består till 65% av bostäder med en geografisk tyngdpunkt i Finspång, Helsingborg, Härnösand och Strängnäs. Utöver detta äger Amasten fastigheter i ett antal mindre orter i Skåne och Blekinge..

Bolaget släpper sin Q2-rapport samma dag.

  • VD David Dahlgren
  • Fredagen den 18 augusti 2017
  • Klockan 08:00-09:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Kaffe/te & smörgås

    

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.