UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

JLT Mobile Computers - Lunchpresentation 15/8

13:31 / 31 juli 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

JLT Mobile Computers

JLT Mobile Computers är ett svenskt bolag som utvecklar stryktåliga datorlösningar som klarar de allra tuffaste miljöerna. Datorerna utvecklas för professionella användare med höga krav på funktionalitet och driftsäkerhet inom exempelvis i lager/logistik, transport, skogsbruk, gruvdrift eller i militär- och räddningsfordon. Själva produktionen är utlagd på svenska underleverantörer och den platta organisationen i kombination med närheten till underleverantörerna i Sverige gör att man snabbt kan möta nya behov och krav från kunderna vilket är en viktig konkurrensfördel i en bransch där förändringar är en del av vardagen. Försäljningen sker globalt via ett välutvecklat nät av försäljningspartners där de dominerande marknaderna är Europa och USA.

  • VD Per Holmberg
  • Tisdagen den 15 augusti 2017
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

  

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.