UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bevakat bolag på Introduce - Bambuser

09:31 / 11 april 2017 Article

Vi välkomnar idag Bambuser som nytt bevakat bolag på Introduce.

Bambuser

Bambuser tillhandahåller en plattform för interaktiva livevideosändningar som gör det möjligt för användaren att streama livevideo från mobiltelefonen och webbkameran till internet. Tjänsten används av flertalet större mediahus så som exempelvis AP och Aftonbladet.

Bambuser är en aktör inom livevideosegmentet och har sedan 2007 utvecklat en plattform för mobila interaktiva livevideosändningar. Plattformen gör det möjligt för kunder att streama, titta på (konsumera) och distribuera mobil livevideo. Bolaget har idag två produkter mot företag inom media, field services och applikationsutvecklare.

Bolaget planerar listning på First North med första handelsdag den 5 maj 2017 med tickernamn "BUSER".

Läs mer om bolaget på Introduce här, såsom bolagsbeskrivning, pressmeddelanden kalender- och ägardata och intervjuer.

Vi återkommer med analysbevakning av bolaget efter den tilltänkta noteringen och kommer då även publicera nyckeltal med estimat.


Styrelsen för Bambuser AB (publ) har beslutat att genomföra en nyemission av aktier och ägarspridning för att främja Bambusers fortsatta tillväxt och utveckling. I samband med detta har styrelsen för Bambuser ansökt om listning av Bolagets aktier på Nasdaq First North.

För fullständig information, se prospektet och anmälningssedel här.

Erbjudandet i sammandrag

Teckningskurs 9,20 SEK per aktie

Teckningsperiod 11 april - 25 april 2017

Planerad första dag för handel 5 maj 2017

Likviddag 2 maj 2017

I samband med listningen och den pågående nyemissionen kommer VD Hans Eriksson att hålla investerarpresentationer nedanstående datum i Stockholm. 

11 april, kl. 12-13 Stockholm
19 april, kl. 12-13 Stockholm
För mer information om presentationerna samt kostnadsfri anmälan, klicka här.


Intervju med VD Hans Eriksson

Bambusers VD Hans Eriksson berättar kortfattat om sin egen bakgrund samt historien bakom bolaget. Vidare beskriver han marknaden och vilka som är de bakomliggande drivkrafterna. Intervjun berör också bolagets produktportfölj samt hur intäktsmodellen ser ut innan den avslutas med en bakgrund till listningen, vad pengarna skall användas till samt varför man skall investera i bolaget.


Tryck på "Följ bolaget" på bolagets sida för att i framtiden löpande få uppdateringar om analyser och intervjuer.