UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Bambuser - Lunchpresentation 20/4

14:24 / 19 april 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

 

Bambuser

Bambuser tillhandahåller en plattform för interaktiva livevideosändningar som gör det möjligt för användaren att streama livevideo från mobiltelefonen och webbkameran till internet. Tjänsten används av flertalet större mediehus så som exempelvis AP och Aftonbladet.

Bambuser genomför just nu en nyemission av aktier och ägarspridning för att främja bolagets fortsatta tillväxt och utveckling. I samband med detta har bolaget ansökt om listning på Nasdaq First North.

Erbjudandet i sammandrag:

  • Teckningskurs 9,20 SEK per aktie
  • Teckningsperiod 11 april - 25 april 2017
  • Planerad första dag för handel 5 maj 2017
  • Likviddag 2 maj 2017

För fullständig information, se informationsmemorandum och anmälningssedel här.

I samband med listningen och den pågående nyemissionen kommer VD Hans Eriksson att hålla investerarpresentation nedanstående datum i Stockholm. 

  • VD Hans Eriksson
  • Torsdag 20 april 2017
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

 

O.S.A senast dagen innan för respektive presentationsdatum. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt. Eventen är kostnadsfria.