UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Veckans bolagshändelser på Introduce v.13

17:31 / 31 mars 2017 Article

Vi försöker i slutet av varje vecka sammanfatta händelserna hos bolagen på Introduce.se. Här följer ett axplock.


 

Kapitalmarknadsdagen


I tisdags höll Remium i en välfylld kapitalmarknadsdag på Scandic Anglais. Vi streamade alla bolagspresentationer live under dagen och dessa finns nu även tillgängliga att kolla på i efterhand. Nedan finner ni dessa.


 


VD Torbjörn Johansson
VD Knut Rost


 


VD Stefan Jonsson och CFO Lars KvarnsundVD Fredrik Brodin och CFO Magnus SundellVD Michael Mononen och CFO Pål Jarness
 


"Priset i erbjudandet till allmänheten i Sverige att förvärva B-aktier i Christian Berner Tech Trade AB (publ) från Christian Berner Invest AB har fastställts till 19,00 kronor per B-aktie - handeln på Nasdaq Stockholm påbörjas idag."  
Detta meddelades i ett pressmeddelande idag, läs det här.


Erbjudandet i korthet

  •     Priset i Erbjudandet har fastställts till 19,00 kronor per aktie, vilket motsvarar omkring 5 procents rabatt mot det volymviktade genomsnittspriset under perioden 16 mars -29 mars 2017 för Bolagets B-aktie
  •     Genom Erbjudandet har Huvudägaren sålt 2 050 000 B-aktier till allmänheten i Sverige och Bolaget uppfyller därmed Nasdaqs spridningskrav
  •     Cirka 640 investerare har anmält sig för förvärv inom Erbjudandet, vilka samtliga erhållit tilldelning
  •     Andra AP-fonden har tillkommit som ny stor aktieägare i samband med Erbjudandet
  •     Likviddag är den 4 april 2017
  •     Handeln med Bolagets B-aktier på Nasdaq Stockholm inleds idag den 31 mars 2017 under namnet CBTT B

 


Förväntade utdelningar v.14

 


Peter kommenterar


Vår chefsanalytiker Peter skrev tidigare i veckan tre analyser om vad som ofta rör sig i huvudet på en aktieplacerare, Brexitförhandlingarna och om den låga inflationen i Sverige i sin artikelserie Peter kommenterar: I huvudet på en aktieplacerare, Britternas dilemma och Sverige i världstopp.


Avslutningsvis har vi även kollat på de insynstransaktioner som gjordes under respektive föregående vecka.  Se vilka transaktioner som gjordes för v.12.


Tveka inte höra av er till oss på info@introduce.se för frågor, funderingar och feedback.

Trevlig helg!


Introduce.se är det mest kostnadseffektiva och kompletta IR-verktyget

Introduce-tjänsten består för närvarande av cirka 110 bolag inom midcap- och smallcap-segmentet som är listade/noterade på Nasdaq OMX huvudlista, First North, AktieTorget och NGM. Remiums drivkraft är att hjälpa dessa bolag med att effektivisera kommunikationen med kapitalmarknaden, dels genom plattformen Introduce.se som tillsammans med vårt omfattande distributionsnätverk av partnerkanaler når över en miljon investerare, dels genom investerarträffar. Tillsammans med våra övriga företagstjänster Likviditetsgaranti och Certified Adviser (First North), samt tjänster inom Corporate Finance erbjuder vi ett komplett utbud för våra kunder.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om Introduce och vad vi kan göra för ert bolag.

Erik Rolander
Introduce

Tel. +46 73 956 20 90
erik.rolander@remium.com