UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Vi livesänder Remium Kapitalmarknadsdag 28 mars

09:35 / 28 mars 2017 Article

På denna sida kommer du kunna följa direktsändningen av Remiums kapitalmarknadsdag den 28 mars mellan kl. 09.00-16.00 på Scandic Anglais i Stockholm. Se hålltiderna nedan.


 PROGRAM


09.00 - 10.00 Peter Malmqvist - Börsen och konjunkturen
Remiums chefsanalytiker Peter Malmqvist berättar om den senaste rapportperioden som visade att vinsterna är på väg upp i de svenska börsbolagen, hjälpt av bland annat dollarkursen. Samtidigt är tillväxten i världen på väg upp, vilket dessvärre också gäller inflationen och räntorna. Lägg till detta en ovanligt hög politisk osäkerhet och det är lätt att utbrista: Det har aldrig varit svårare att spå framtiden.


10.00 - 11.00 Stendörren - Fredrik Brodin, VD
Stendörren Fastigheter skapar långsiktig tillväxt och värdeökning genom att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter. Bolaget ska primärt verka i Storstockholm med fokus på fastigheter inom segmenten lager och lätt industri.


11.00 - 12.00 Diös - Knut Rost, VD
Diös är ett fastighetsbolag som fokuserar på tillväxtorter i norra Sverige. Mer exakt definierar bolaget sin marknad från Borlänge i söder till Luleå i norr. Målsättningen är att skapa värden genom att förvärva, förädla, förvalta och sälja fastigheter.


 12:00 - 13:00 LUNCHPAUS


13.00 - 14.00 GARO - Stefan Jonsson, VD
GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden.


14.00 - 15.00 CTT Systems - Torbjörn Johansson, VD
CTT Systems utvecklar och marknadsför fuktkontrollsystem för kommersiella flygplan. Bolagets kunder är flygbolag samt flygplanstillverkare och deras underleverantörer. Bolagets huvudprodukter är Zonal Drying™, som är ett system för avfuktning av flygplansutrymmet, Cair System™, ett system som höjer luftfuktigheten i flygplanskabinen och Crew Humidifiers, som höjer luftfuktigheten i besättningens viloutrymmen och cockpit.


15.00 - 16.00 Studsvik - Michael Mononen, VD
Studsvik erbjuder en rad avancerade tekniska tjänster till den globala kärnkraftsindustrin. Studsviks fokusområden är bränsle-och materialteknik, programvara för härdövervakning och bränsleoptimering samt konsulttjänster inom avfallshantering, avveckling och lösningar för slutförvar.