UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Duroc - Lunchpresentation 15/3

10:01 / 9 mars 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.


Duroc

Duroc-koncernen förvaltar och utvecklar industri- och handelsföretag. Verksamheten har delas in i de i två affärsområdena industrihandel och industri. Med djup kunskap om teknik och marknad siktar koncernens företag på en ledande position i sina respektive branscher.

Observera att vi har ny besöksadress, se nedan.

  • VD John Häger
  • Onsdagen den 15 mars 2017
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch 

 Presentationen är fullbokad. För plats på reservlista, maila event@remium.com.

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.