UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Wifog - Lunchpresentation 13/2

09:22 / 10 februari 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Wifog

Wifogs affärsidé är att ge konsumenter tillgång till sitt eget konsumentvärde och företagen tillgång till intresserade målgrupper. Detta sker i form av en bonustjänst där användaren kan sänka sin mobilkostnad och bli belönad för saker som ändå görs online. Tjänsten erbjuder online shopping, marknadsundersökningar, reklam och belönar användaren med poäng som kan användas för att betala räkningar, erbjudanden, rabatter och bonusar.

Observera att vi har ny besöksadress, se nedan.

  • VD Peter Håkansson
  • Måndagen den 13 februari 2017
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

 Anmalan  

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.