UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Opus Group - Afternoon-tea 15/2

11:05 / 8 februari 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.Opus Group

Opus Group är ett globalt tillväxtföretag som utför tjänster inom för miljö- och säkerhetskontroll av fordon. Efterfrågan på bolagets tjänster drivs primärt utav antal rullande bilar i världen, dvs. den befintliga vagnparken. Bolaget är indelat i två geografiska verksamhetsområden: Sverige och Internationellt. 

Observera att vi har ny besöksadress, se nedan.

  • VD Magnus Greko
  • Onsdagen den 15 februari 2017
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Kaffe/te och bakverk

 FULLSATT EVENT

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.