UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

LeoVegas - Lunchpresentation 17/2

10:17 / 14 februari 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

LeoVegas

LeoVegas operativa verksamhet är baserad på Malta, men den tekniska utvecklingen sker i Sverige. Moderbolaget LeoVegas investerar i företag som erbjuder spel via mobila enheter och datorer samt företag som utvecklar relaterad teknik.

Observera att vi har ny besöksadress, se nedan.

  • VD Gustaf Hagman
  • Fredagen den 17 februari 2017
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

 FULLSATT EVENT (vänligen maila till event@remium.com för plats på reservlista)

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.