UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Boule Diagnostics - Rapportpresentation 16/2

15:56 / 13 februari 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Boule Diagnostics

Boule Diagnostics är en internationell koncern, med dotterbolag i Sverige, USA och Kina, vars produkter säljs i fler än 100 länder. Kärnverksamheten utgörs av avancerade system för bloddiagnostik och innefattar såväl instrument som förbrukningsartiklar för automatisk blodcellräkning.

Bolagets bokslutskommuniké för 2016 släpps samma dag och presenteras.

Observera att vi har ny besöksadress, se nedan.

  • VD Ernst Westman
  • Torsdagen den 16 februari 2017
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

 FULLSATT EVENT (maila till event@remium.com för plats på reservlista)

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.