UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Transiro - Lunchpresentation 13/11

17:25 / 10 november 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Transiro

Transiro har under de senaste fem åren utvecklat molnbaserade produkter och lösningar riktade mot transportbranschen och kan hantera bland annat ordermottagning, administration, fakturering, uppföljning, GPS positionering m.m. Transiro erbjuder en helhetslösning som hanterar allt från leverantörer och medarbetare till slutkunder och användare.

Bolaget har också utvecklat en förar-app som hjälper föraren att köra mer hållbart och ekonomiskt genom att minska förbrukningen. Den hjälper också till att effektivisera vilka fordon som skall köra vilka ordrar/beställningar samt skapar en digital körjournal vilket är en högt efterfrågad tjänst.

  • VD Tobias Beckman
  • Måndagen den 13 november 2017
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3 tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

  

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.