UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

MaxFastigheter - Lunchpresentation 22/11

16:40 / 16 november 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

MaxFastigheter

MaxFastigheter är ett kassaflödesdrivet bolag som förvärvar, utvecklar och förvaltar kommersiella fastigheter. Fastighetsportföljen består av 20 kommersiella fastigheter belägna på lokalt starka handelsplatser. Fastighetsbeståndets uthyrbara area uppgår till cirka 90 000 kvm.

  • VD Håkan Karlsson
  • Onsdag den 22 november 2017
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch


FULLSATT EVENT (vänligen kontakta oss på event@remium.com för plats på reservlista)

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.