UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Livesändning av Remium Kapitalmarknadsdag 27/11

14:19 / 24 november 2017 Article

På denna sida kommer du kunna följa direktsändningen av Remiums kapitalmarknadsdag den 27 november mellan kl. 09.00-16.00 på Scandic Anglais i Stockholm. Se hålltiderna nedan.


 PROGRAM


 

09.00 - 10.00 Dedicare - Stig Engcrantz, f.d. VD
Dedicare är en av de ledande aktörerna i Norden inom nischen vårdbemanning. Bolaget etablerades 1996 och har idag kontor i både Sverige och Norge. Dedicare hyr ut läkare, sjuksköterskor, socionomer och pedagoger.  Området Norden upplever en brist på vårdpersonal, något som förväntas bestå till 2025 för såväl offentliga som privata aktörer. En personalbrist som i kombination med en allt mer åldrande befolkning i de nordiska regionerna driver marknaden inom vårdbemanning. 


10.00 - 11.00 Nordic Waterproofing - Martin Ellis, VD & Jonas Olin, CFO
Nordic Waterproofing är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Vi når våra kunder genom välkända varumärken, som AL-Katot, Hetag Tagmaterialer, Kerabit, KerabitPro, Mataki, Nortett, Phønix Tag Materialer, SealEco och Trebolit. 


11.00 - 12.00 Swedol - Clein Johansson Ullenvik, VD
Swedols verksamhet bygger på ett butikskoncept där man tillhandahåller ett brett järnhandelsutbud till framförallt professionella kunder. Bolaget säljer produkter från såväl välkända leverantörer som under egna varumärken. Försäljningen sker huvudsakligen genom butik, men även genom egen e-handel och ÅF. 


 12:00 - 13:00 PAUS


13.00 - 14.00 DistIT - Siamak Alian, VD
DistIT affärsidé är att förvärva, äga och utveckla nischdistributörer inom IT, Mobility, Hemelektronik, Nätverk och datakommunikation i Baltikum och Norden. Bolaget består i dagsläget av fyra affärsdrivande dotterbolag


14.00 - 15.00 Alcadon - Pierre Fors, VD
Alcadon Groups affärsidé är att utveckla och marknadsföra produkter och system för data- och telekommunikation i Norden där Sverige och Norge idag är primära marknader. Bolag inom Alcadon Group levererar produkter inom B2B-området. Hög produktkunskap, konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser samt god service och support är centrala ledord.


15.00 - 16.00 Nuevolution - Henrik Simonsen, CFO
Nuevolution är ett skandinaviskt bioteknikföretag inom preklinisk utveckling av småmolekylära läkemedelskandidater. Företaget utvecklar en forskningsplattform och prekliniska program i samarbete med läkemedels- och bioteknikföretag. Nuevolutions forskningsprogram fokuserar på inflammation, onkologi och immunonkologi.