UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Kontigo Care - Rapportpresentation 6/11

16:18 / 2 november 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Kontigo Care

Kontigo Care har skapat en unik vårdplattform som ligger i molnet. Plattformen kopplar ihop terapeuten enkelt med patienten för mest effektiva vård. Bolaget har på sin plattform lanserat två produkter. TripleA som inriktar sig mot alkoholmissbruk samt TripleG för spelmissbrukare. Kunderna finns främst inom offentlig sektor. Fokuset är för närvarande på den svenska marknaden med det långsiktiga målet att nå ut globalt.

Bolaget publicerar sin Q3-rapport samma dag.

  • VD Henrik Nordlindh
  • Måndagen den 6 november 2017
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3 tr, Stockholm
  • Förtäring: Kaffe/te & bakverk

  

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.