UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Indentive - Lunchpresentation 17/10

10:53 / 16 oktober 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Indentive

Indentive är ett snabbväxande techbolag som grundades år 2011 och är specialiserat på IoT-teknologi, cloud-lösningar, IP-TV-lösningar och app-utveckling. Företaget, som blev utsedda till Digital Gasell förra året och DI Gasell i år, har utvecklat den öppna plattformen Connective som fungerar som ett nav för smart city-infrastruktur och möjliggör för ett obegränsat antal smarta hem-tjänster som både kan effektivisera och förenkla vardagen för vanliga människor. Istället för att gå ut direkt till slutkund med tekniken har Indentive valt en helt ny affärsmodell där deras kunder är operatörer, så som bredbandsoperatörer, stadsnät, elbolag och fastighetsbolag. De kan i sin tur paketera och erbjuda slutkunden de nya smarta tjänsterna.

Bolaget genomför för tillfället en kapitalanskaffning (teckningsperiod 6-20 oktober 2017) inför den planerade listningen på Nasdaq First North, läs mer här.

  • VD Lars-Thomas Rasmussen
  • Tisdagen den 17 oktober 2017
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3 tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

  

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.