UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Lammhults - Afternoon Tea 8/2

16:17 / 23 januari 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.


Lammhults Design Group

Lammhults Design Group är en nordisk aktör inom inredningsbranschen som utvecklar och säljer produkter inom kategorierna möbler och inredning. Gemensamt för bolagets produkter är präglandet av högt designvärde och att produktutvecklingen sker tillsammans med flertalet framstående formgivare. Merparten av försäljningen sker till business-to-business kunder och kontor, samt totalkoncept inom offentlig verksamhet såsom biblioteksmiljöer.

Presentation av bolagets bokslutskommuniké för 2016 som publiceras samma dag.

Observera att vi har ny besöksadress, se nedan.

  • VD Fredrik Asplund
  • Onsdagen den 8 februari 2017
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Kaffe/te och bakverk

FULLSATT EVENT (vänligen maila till event@remium.com för plats på reservlista)  

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.