UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Uniflex - Rapportpresentation 18/10

09:57 / 12 oktober 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

uniflex aktieanalys introduce.se

Uniflex

Uniflex hyr ut, coachar och rekryterar personal inom yrkesområdena bygg, industri, el, butik, kontor, lager och städ. Bolaget satsar på korta ledtider genom att arbeta nära kunderna och strävar efter att uppnå stora volymer för att kunna hålla låga priser och ändå vara lönsamma.

Bolagets Q3-rapport släpps samma dag.

  • VD Jan Bengtsson
  • Tisdagen den 18 oktober 2016
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Kaffe/te och smörgås

Anmalan  

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.