UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Förra veckans insynstransaktioner bland bolagen på Introduce

11:08 / 4 juli 2016 Article

aktier
Varannan vecka publicerar vi en genomgång av den senaste tidens insideraffärer bland medverkande bolag på Introduce. Att följa hur insynsregistrerade personer handlar i en viss aktie har historiskt sett visat sig vara ett viktigt analysverktyg. Det brukar sägas att det finns hundra anledningar till en insiderförsäljning medan det bara finns en anledning till insiderköp. Om detta är sant är dock upp till dig som investerare att bestämma.

Cavotecs group controller, Antonella Impieri, har ökat sitt innehav till 11 439 st genom att köpa 1 000 aktier.

Niklas Wall, VP Engineering, har sålt 1 000 aktier i Clavister och äger därefter 5 000 st. VP Marketing, Nikolas Georgii har också sålt 1 000 aktier och äger därefter 16 398 st.

I DistIT har VD Siamak Alan gjort ett mindre köp samtidigt som Ledamoten Stefan Charette ökat till 1 127 183 aktier genom att köpa 12 415 st. 

Fortnox marknadschef Johan Claesson sålde samtliga sina aktier (19 280 st) den 15 april. Nu har han köpt 18 000 st och äger efter det lika många. Även den nya styrelseordföranden Torbjörn Gunnarsson har köpt aktier. Hans innehav uppgår till 100 000 efter ett köp om 90 000 st. Den 14 mars lade Visma ett bud på bolaget som man förra veckan meddelade att man inte fullföljer. Läs samtliga bolagets nyheter här.

Hos Railcare har storägarna sålt aktier till det Skellefteåbaserade företaget Treac AB. Ägarfamiljerna Dahlqvist och Marklund äger efter transaktionen fortfarande 23% i Railcare efter att vardera sålt 220 000 aktier. Läs pressmeddelandet här