UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

TalkPool - Investerarpresentation 18/5 14.30

13:10 / 11 maj 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

TalkPool

TalkPool designar, implementerar och driver telekomnätverk runt om i världen. Genom sin tekniska spjutspetskompetens, mångåriga erfarenhet och en agil affärsmodell, kan Talkpool erbjuda globala telekomleverantörer och operatörer snabb service och hög kvalitet. Dessutom är Talkpool en av få aktörer som redan har konkreta lösningar och kundavtal på plats på den spännande Internet of Things-marknaden.

Bolaget genomför nu en nyemission i samband med förestående listning på Nasdaq First North. Teckningsperiod är 11 maj – 18 maj 2016.

Informationsmemorandum och teckningssedel kan erhållas via Remium Nordic AB, klicka här

Bolaget kommer under teckningsperioden hålla följande investerarpresentationer i Stockholm:

  • VD Erik Strömstedt
  • Torsdagen den 18 maj 2016
  • Klockan 14:30-15:30
  • Förtäring: Kaffe/te, bakverk
  • Remium, Kungsgatan 12-14

 

O.S.A senast dagen innan för respektive presentationsdatum. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.