UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Swedencare - Investerarpresentation 2/6 12.00

15:28 / 25 maj 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att anmäla sig till dessa bolagspresentationer kostnadsfritt.

Swedencare introduce.se aktieanalys

Swedencare

Swedencare utvecklar, marknadsför och säljer premiumprodukter på den globala och snabbväxande marknaden för hälsovårdsprodukter till husdjur.

Efter flera års utvecklingsarbete påbörjade Swedencare försäljningsverksamheten 1999 genom marknadsföring och försäljning av produkten ProDen PlaqueOff, ett preparat som förbättrar husdjurets munhälsa genom att reducera förekomsten av plack och tandsten. ProDen PlaqueOff har genomgått ett flertal kliniska studier med mycket goda resultat, patent har beviljats i ett trettiotal länder och produkten anses idag av bolaget vara en ledande global produkt inom delsegmentet munhälsa för hundar och katter. Swedencare är idag representerat på ett femtiotal marknader i samtliga världsdelar och försäljningen sker via egna försäljningsbolag samt återförsäljare till veterinärer, djuraffärer samt apotek.  

Bolaget ska listas på First North och genomför i samband med det en nyemission, du finner prospekt och annan information här. Anmälningsperioden är mellan 23 maj - 3 juni 2016 med beräknad första handelsdag den 14 juni. Följ bolaget på Introduce.se för att löpande få uppdateringar om analyser och intervjuer.

  • VD Håkan Lagerberg
  • Torsdag 2 juni
  • Klockan 12:00 - 12:45
  • Förtäring: Lunch
  • Remium, Kungsgatan 12-14

Anmalan

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.