UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Stillfront - Investerarpresentation 19/5 14.30

10:56 / 13 maj 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

 
Stillfront

Stillfront är en oberoende skapare, förläggare och distributör av digitala spel - med en vision att bli en av Europas ledande indiespelskapare och förlag. Stillfront bedriver verksamhet inom fyra nästan autonoma dotterbolag: Bytro Labs i Tyskland, Coldwood Interactive i Sverige, Power Challenge i Storbritannien och Sverige, och Dorado onlinespel i Malta. Koncernens spel distribueras globalt, men huvudmarknader är Sverige, Tyskland, USA och Sydamerika.

  • VD Jörgen Larsson
  • Torsdagen den 19 maj 2016
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Kaffe/te & bakverk

Anmalan

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.